Egyéni felkészítés a közös edzésekre

Egyéni felkészítés

Ha eldöntötted, hogy szeretnél közös edzésekre járni, de nem szeretnél csoporthoz alkalmazkodni a felkészítőn, kérhetsz egyéni 4 alkalmas felkészítőt is. Ez is messengeren történik egyéni  időpontban, melyet egyeztetünk. Egy alkalom kb. 45-60 perces.

A 4 alkalom után kezdheted is a közös edzéseket.

A 4 alkalom díja: 16.000,-Ft 


Az arc izmai ugyanúgy edzhetők, mint testünk összes izma. Miért ne tennénk? Már heti egy alkalommal is nagyon szép eredményeket lehet elérni, otthonról, online, kényelmesen, trénerrel tornázva.

Természetes módszer. Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt a szemünk is erősen igénybe van véve, a szemmozgató izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk.

Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":) A szakember vezetésével végzett arctornának semmiféle veszélye nincs! A tréningek igen erős izommunkát követelnek, hasonlót egy alakformázó testedzéséhez, mert az izmaink csak erős munka hatására fejlődnek. Az arcon kis területen dolgozunk, ezért pl. az állon végzett gyakorlatok hatással lehetnek a száj fölötti izmokra és a bőrre is ez a tréner által vezetett arctorna edzéseken tökéletesen megoldott! Amennyiben egy hozzá nem értő kezdi feszíteni, erőltetni az arcizmait, szakértelem híján ráncosra gyűri a bőrét, ami több kárt okoz, mint hasznot. Az arctorna a közhiedelemmel ellentétben nem grimaszolást jelent, hanem egy nagyon erős erős célzott és tudatos izommunka! Az arcizom ugyanúgy feszül, ég és dolgozik, mint bármely testrészünk egy edzés során. A rendszeres arctorna gyakorlatok végzése során nő az izomtömeg, ami alulról tölti föl az arc bőrét, mely ezáltal újból feszes lesz.

Az edzések mellé kifejlesztett sajátmárkás natúrkozmetikumaimat is ajánlom Neked.

15 év szakmai tapasztalat áll mögöttem, ebből immár 5 év online oktatás. "Számomra minden arc egy kihívás."


Szeretettel várlak edzéseimen!

Itt tudsz bejelentkezni az egyéni felkészítőre

Kérlek, erre a felkészítőre akkor jelentkezz, ha már tudod, hogy szeretnél közös edzésekre járni!

A közös edzések időpontjai amihez a felkészítő kell

A KÖZÖS EDZÉSEK MESSENGEREN TÖRTÉNNEK


KÖZÖS EDZÉSEK HAVIBÉRLET ÁRAI:

Ezek az árak a havibérlet árak, nem egy hétre vonatkoznak. A bérletek a hónap első napjától az utolsó napig érvényesek. A korlátlan bérlettel bármelyik csoportba be tudsz jelentkezni akár minden alkalomra.  A bérletek a hónap első napjától az utolsó napjáig érvényesek. A havi bérletet minden hónapban 1.-től 3.-ig lehet megvásárolni.

Havibérlet megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

HA EZEKBEN AZ IDŐPONTOKBAN NEM TUDSZ EDZENI JÁRNI MEGOLDÁS LEHET:


A KEZDŐ ONLINE GYAKORLÓ HANGANYAG

HOGYAN MŰKÖDIK?

Kapsz egy linket, amivel beléphetsz a gyakorló hanganyagok oldalára.

Ezután kezdheted a gyakorlást.

A hanganyagok telefonon lehallgathatóak, Chrome-al és géppel pedig letölthetőek.

Bármikor írhatsz emailt ha kérdésed lenne. Így folyamatos a kontroll. Hetente egy vagy két alkalommal végzed a gyakorlatokat a számozás sorrendjében. 

Negyedévenként kérhetsz egy ingyenes konzultációt velem, megnézem az arcodat, megbeszéljük mire figyelj oda...stb.

A kezdő hanganyag 4 negyedévből áll, utána már haladó vagy. Minden negyedévben kb.: 50-80 db gyakorlat van. A kezdő anyag jól átmozgatja az arcodat, edzi az arcod izmait, rugalmasítja a bőrödet, síkban dolgozol. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, hiszen otthon bármikor előveheted az anyagot és tornázhatsz. Ez egy biztonságos módja a tornának, hiszen végig kérdezhetsz, kérhetsz konzultációt, ha valami nem megy, vagy nem egyértelmű.Ha bármiben elakadsz segítek:)

(Az ingyenes konzultációs lehetőséget a vásárlástól számított egy éven belül tudod felhasználni.) 


EGY NEGYEDÉV GYAKORLÓ HANGANYAG ÁRA: 39.000,-FT

 A 4 NEGYEDÉV EGYBEN: 99.000,-FT 
Gyakorló hanganyag megrendelése 

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

Készítsd el weboldaladat ingyen!